VIDEO JURIDICE (beta) Rotating Header Image

Condiții de utilizare

Bine ați venit!
Suntem onorați că ne vizitați și ne bucurăm că putem să vă fim de folos.

Acest website
Website-ul https://video.juridice.ro, denumit în continuare VIDEO JURIDICE, parte a JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice, operat de Juressa.NET. Apreciem faptul că parcurgeți cu atenție această pagină înainte de a utiliza conținutul website-ului. Vizitarea și utilizarea acestui website se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Vizitarea și utilizarea website-ului sunt condiționate de acceptarea acestor condiții de utilizare.

Puterea obligatorie a acestor condiții de utilizare
Orice colaborare încheiată cu noi semnifică exprimarea în mod expres a consimțământului dumneavoastră cu privire la aceste condiții de utilizare, prin simplul fapt al accesării website-ului. Dacă una dintre prevederile acestui act se vădește a fi nulă sau invalidă, toate celelalte rămân valabile, pe cât posibil. Aceste condiții de utilizare pot fi modificate fără o notificare prealabilă, ceea ce înseamnă că trebuie să verificați această pagină de fiecare dată când accesați VIDEO JURIDICE. Ultima actualizare:  3 martie 2013.

Protecția proprietății intelectuale
Conținutul VIDEO JURIDICE ne aparține, sau este difuzat cu acordul persoanelor care apar în imagini. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă filmele sau imaginile stop-cadru publicate pe VIDEO JURIDICE fără a deține o permisiune scrisă din partea noastră.

Protectia vietii private
Pentru unele dintre serviciile oferite este nevoie de cateva elemente de identificare a dumneavoastra. Informatiile dumneavoastra de contact vor fi folosite exclusiv in scopul declarat. Nu le vom folosi in scop publicitar, pentru a va trimite mesaje nesolicitate si nu le vom transmite altei persoane, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga, pentru imbunatatirea serviciilor noastre si pentru a va oferi noi servicii.
Noi intelegem cat de importanta este intimitatea pentru profesionistii dreptului, principalii utilizatori ai Juridice.ro si respectam toate reglementarile legale in materie, referitoare la protectia datelor cu caracter personal, repectiv Legea nr. 677/2001 si reglementarile subsecvente. Potrivit dispozitiilor acestei legi, utilizatorii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Numarul de inregistrare a Juressa.NET in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal este 2728.
Prelucrarea datelor personale se va face numai in scopul de a asigura realizarea si imbunatatirea serviciilor pe care Juridice.ro le ofera.
Datele vor putea fi modificate de dumneavoastra oricand, fie prin operarea suportului tehnic oferit, fie direct, adresandu-va administratorului site-ului. Pentru orice nelamuriri sau nemultumiri, va rugam sa va adresati administratorului site-ului.
Datele care permit identificarea dumneavoastra nu vor fi instrainate. Programele folosite de acest site au ca scop numai imbunatatirea serviciilor.
Accesarea bazei de date se face numai de catre persoane autorizate, in conditii de securitate asigurata prin mijloace electronice, potrivit legii.
Stocarea pe o durata mai mare decat cea necesara pentru realizarea serviciilor pentru care datele au fost furnizate, se face in conditii de securizare electronica, potrivit legii, in scop statistic, pentru studiu si pentru imbunatatirea serviciilor noastre.
Mailingul electronic catre dumneavoastra se face numai ca urmare a acordului dumneavoastra in acest sens.
Statisticile agregate ale utilizarii site-ului (numar de abonati, numar de comenzi, rezultate sondaje etc.) nu permit identificarea utilizatorilor in mod individual.
Completarea de catre dumneavoastra a formularelor de pe acest site are semnificatia intelegerii si acceptarii de catre dumneavoastra a modalitatilor si conditiilor de utilizare si prelucrare a acestor date, asa cum sunt ele descrise in prezentele conditii de utilizare.
In fiecare pagina a site-ului care afiseaza un formular in care trebuie introduse date de catre dumneavoastra este prezent in mod vizibil un hyperlink “Conditii de utilizare” spre aceasta pagina. Va rugam ca de fiecare data sa accesati aceasta pagina, pentru a fi mereu informati despre termenii si conditiile de functionare a site-ului si despre politica de asigurare a protectiei datelor personale.

Accesul minorilor
Conținutul VIDEO JURIDICE nu este destinat minorilor, dar conținutul său nu este vătămător pentru aceștia. Totuși, unele link-uri către alte website-uri ar putea conduce utilizatorul în pagini care sunt nerecomandate minorilor.

Securitate
Descărcarea paginilor website-ului se face fără ca noi să ne asumăm răspunderea că paginile nu sunt infectate cu viruși, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informațiile de pe acesta. VIDEO JURIDICE folosește cookies pentru îmbunătățirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele website-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate website-urile. Aveți posibilitatea să dezactivați cookies indiferent ce browser web utilizați.

Link-uri
Link-urile către alte locații Internet sunt informații publice. Ele au fost selectate cu grijă de noi, dar subliniem că nu ne asumăm răspunderea pentru utilitatea sau acuratețea acestor website-uri. Este important să subliniem că noi nu suntem afiliați cu proprietarii acelor website-uri. Excepțiile vor fi menționate sau vor fi evidente. Nu vom putea fi făcuți răspunzători de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele website-uri.

Modificări website
Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului VIDEO JURIDICE. Deasemenea, ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul la o parte sau la întregul său conținut.

Lipsa de garanție și declinarea răspunderii
Nu vă garantăm nici expres și nici implicit caracterul corect, complet și actual al conținutului prezentat în paginile website-ului. Acest website nu este ceva perpetuu. Se poate închide oricând. Dacă închiderea ar fi cauzată de motive independente de voința noastră, nu vom fi răspunzători de eventualele daune pe care vi le-am pricinui. Dacă închiderea s-ar face din voința noastră, vă vom anunța public și despăgubi limitat la suma pe care ne-ați plătit-o.

Legea aplicabilă și jurisdicție
Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

Vă mulțumim.

VIDEO JURIDICE este un produs JURESSA.NET SRL, CUI R15663826. Pentru urgențe, vă rugăm să ne contactați: admin [at] juridice.ro. Pentru urgențe majore: 0722.707.951 (Alina Matei)