Condiții de utilizare

 

 

Vă rugăm să consultați și politica de protecție a datelor personale și politica de cookies.

Caracterul contractual. Pentru accesarea  conținutului restricționat al platformei JURIDICE Video este nevoie să aveți o relație contractuală cu noi, concretizată în crearea unui cont cu drepturi de acces și plata corespunzătoare.

Licența de vizualizare. Atunci când achiziționați un pachet de acces, primiți un cont de acces care semnifică o licență de vizualizare prin intermediul platformei noastre, care este limitată la persoana titularului dreptului de acces și nu poate fi vânduta ori transferată niciunei alte persoane ori unei alte platforme. Este interzisă transferare înregistrărilor video, în orice formă, în altă platformă, precum și comunicarea datelor de acces la cont către altă persoană.

Plata cu cardul. Crearea contului de acces se face prin plata cu cardul. Procesatorul de plăți este NETOPIA. Vă rugăm  să consultați și Termenii și condițiile NETOPIA, precum și Nota de informare NETOPIA privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru răspunsuri la întrebări privind plata cu cardul vă recomandăm secțiunea dedicată întrebărilor frecvente a procesatorului de plăți.

Facturi. Îndată după crearea contului veți putea accesa factura dumneavoastră. Veți putea accesa facturile și istoricul plăților pe întreaga durată a abonamentului dumneavoastră/

Politica de livrare. Accesarea conținutului restricționat se face îndată după confirmarea plății. Accesarea conținutului se face pe întreaga durată a abonamentului dumneavoastră și încetează la expirarea acestuia.

Politica de returnare. Având în vedere că abonarea se realizează onine, puteți să cereți oricând returnarea banilor, în termen de 30 de zile de la data plății făcute de dumneavoastră. Pentru returnare vă rugăm să ne scrieți la adresa admin@juridice.ro. Acest drept trebuie exercitat cu respectarea art. 15 Cod civil.

Siguranță. Vă rugăm să vă păstrați în siguranță datele din contul de utilizator, pentru că veți fi responsabil de toate acțiunile în platformă care se realizează prin intermediul contului. Dacă suspectați că altă persoană utilizează contul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați de urgență, utilizând informațiile de contact de la sfârșitul acestei pagini.

Notă acces. Atunci când contul de acces este plătit de către o organizație, licența se poate folosi doar de către un singur reprezentant al organizației. Aceste condiții de utilizare au caracter contractual particular și completează condițiile de utilizare generale ale JURIDICE.ro.

* JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice administrat de JURESSA NET [RO15663826]. Pentru urgențe, vă rugăm să ne contactati: admin [at] juridice.ro. Pentru urgențe majore: 0722.707.951 (Alina Matei, Senior Editor).

* ultima actualizare a acestei pagini: 18 august 2021