Click pe o întrebare / Închideți toate răspunsurile

1. Ce înseamnă video.juridice.ro?
video.juridice.ro este noua platformă video JURIDICE.ro, având integrate toate înregistările video realizate până acum: câteva mii de ore de conferințe, dezbateri, ateliere, interviuri etc.
2. Ce pot vedea pe video.juridice.ro?
Toate evenimentele organizate de JURIDICE.ro din 2011 până în prezent.
3. Este gratuit video.juridice.ro?
Există două tipuri de conținut: conținut gratuit (click pe link) și conținut restricționat.
4. Pentru cine este accesibil conținutul restricționat de pe video.juridice.ro?
Conținutul este accesibil pentru titularii pachetelor de membership individual precum și a pachetelor Documentare JURIDICE.ro (click pe link) precum și celor care au achiziționat un abonament direct de pe video.juridice.ro.
5. Cat costă abonamentul pe video.juridice.ro?
Există 3 tipuri de opțiuni de acces: acces timp de o zi, 30 de zile și 365 de zile. Accesul per zi este 4.99 EUR, 30 de zile – 19.99 EUR, 365 de zile – 99.99 EUR.
6. Cum pot achiziționa un abonament?
Abonamentul poate fi achiziționat automat online urmând toți pașii de aici: https://video.juridice.ro/register/ (click pe link) sau cu un mail la membership@juridice.ro (dacă nu reușiți să finalizați prima procedură).
7. Cât de des este adăugat conținut nou?
Avem conținut nou în fiecare săptămână. Cei care au abonament activ vor primi o notificare în acest sens.
8. Cum funcționează platforma?
Platforma este foarte simplu de utilizat, dupa ce intrați pe video.juridice.ro trebuie să vă logați (pentru cei care vor să acceseze conținutul restricționat) și sa alegeți înregistrarea video pe care doriți să o urmăriți. Trebuie să vă asigurați că sunteți logat și aveți un abonament activ. Acest lucru poate fi verificat în colț dreapta sus.
9. Unde mă pot loga?
Logarea se face în colț dreapta sus: Logare sau accesând acest link (click pe link). Logarea se face pe platforma video.juridice.ro si NU pe JURIDICE.ro.
10. Cum ma pot loga?
Pentru cei ce au deja cont este suficient să vă introduceți adresa de e-mail pe care ați folosit-o la înregistrare (sau pe care v-am transmis-o noi cand v-am înregistrat) în pagina de login (click pe link) urmând să primiți via e-mail un link de logare. Cei ce n-au cont trebuie să se înregistreze folosind pagina de register (click pe link).
11. Există conținut gratuit pe platformă?
Da, există conținut gratuit și poate fi accesat aici (click pe link).
12. Pot vedea si înregistrările video anterioare achiziției abonamentului?
Da, odată ce ați achiziționat un abonament, aveți acces la toate înregistrările video realizate de JURIDICE.ro până în prezent.
13. Pe cine pot contacta în cazul în care am probleme tehnice cu platforma?
Vă rugăm să ne dați un mail la membership@juridice.ro.
14. Dacă am deja un membership JURIDICE.ro activ, am acces la această platformă?
Da, titularii pachetelor de membership: Standard, Video, Gold, Academic, Platinum, Platinum Signature și Platinum + au acces la platformă iar datele de logare au rămas aceleași. La fel și partenerii JURIDICE.ro care au pachetele Documentare Video, Documentare Corporate și Documentare Academic au acces la platforma video.juridice.ro.
15. Pot să cumpăr o singură înregistrare video?
Din păcate nu este posibila achiziția pentru o singură înregistrare video, dar este posibil să cumpărați acces pentru o singura zi (click pe link).
16. Cum aflu cât timp abonamentul meu este activ?
În contul meu (click pe link) puteți vedea cât timp abonamentul dumneavoastră este activ sau puteți contacta echipa JURIDICE.ro în acest sens – membership@juridice.ro (cei care au membership JURIDICE.ro achizționat deja vor primi un mail la expirarea acestuia).
17. Pot plăti direct cu cardul abonamentul?
Da, puteți achiziționa automat un abonament și plăti direct cu cardul prin Netopia. Plata este securizata iar datele dumneavoastră rămân în siguranță.