Protecția datelor cu caracter personal

 

 

5 martie 2021: Această secțiune are aceeași politică de protecție a datelor cu caracter personal ca juridice.ro. Deopotrivă, este găzduită pe același server, în Uniunea Europeană, și utilizează aceleași tehnologii.

În plus, din motive de securizare a accesului, utilizăm cookies de prevenire a logării concomitentă a unui singur utilizator de pe mai multe dispozitive. Însă identificatorii sunt temporari (câte minute sau ore, după caz) și nu stochează asocierea dintre identitatea utilizatorului și tentativele de intruziune (doar blochează).

Vă rugăm să parcurgeți cu atenție politica noastră de confidențialitate.

UPDATE 18 august 2021: JURESSA NET SRL a implementat plata cu cardul pe video.juridice.ro, utilizând serviciile NETOPIA  PAYMENTS. În acest sens, vă rugăm  să consultați și Termenii și condițiile NETOPIA, precum și Nota de informare NETOPIA privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru răspunsuri la întrebări privind plata cu cardul vă recomandăm secțiunea dedicată întrebărilor frecvente a procesatorului de plăți.

Exclusiv pentru plățile recurente, stocăm prima cifră și ultimele 4 cifre ale cardului cu  care se face plata, precum și data expirării, cu scopul de a vă informa pe dumneavoastră ce card este folosit pentru plată. De asemenea, tot exclusiv pentru plățile recurente, se salvează și tokenul cu care se autorizează plata, cu mențiunea că tokenul nu poate fi utilizat  decât în relația cu noi, nu și cu alți comercianți.

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice administrat de JURESSA NET [RO15663826]. Pentru urgențe, vă rugăm să ne contactați: admin [at] juridice.ro. Pentru urgențe majore: 0722.707.951 (Alina Matei, Senior Editor).